pondelok 28. septembra 2015

Ekologický osviežovač vzduchu bez chémie

Osviežovač vzduchu je skvelým doplnkom hygienických zariadení, verejných WC ale aj toaliet a kúpeľni u vás doma. Nepríjemným pachom sa často krát nedá uniknúť, aj keď je zabezpečené dôkladné vetranie. Osviežovač vzduchu prináša doplnkové riešenie pre sviežejší a voňavejší vzduch. Určite sa cítime všetci príjemnejšie, keď nás pri návšteve týchto zariadení prekvapí príjemná vôňa, ktorá nám neškodí.

osviežovač vzduchu

Chémia nám škodí


Čoraz viac ľudí kladie dôraz na to, aby prípravky, ktoré bežne používajú boli neškodné pre ľudský organizmus a tiež životné prostredie. Klasické aerosólové osviežovače vzduchu obsahujú freóny, hnacie plyny, ale aj alergény a toxické látky. Nie je tajomstvo, že veľa osviežovačov vzduchu dráždi u človeka sliznicu dýchacieho ústrojenstva aj pokožky a vyvoláva alergické reakcie a to práve vďaka nevhodnému chemickému zloženiu. Inovatívne a nové riešenia spoločnosti Ecostep sa snažia týmto skutočnostiam predísť.

Nová ekologická technológia


Hlavnou filozofiou medzinárodnej spoločnosti Ecostep je byť ekologickým a šetrným k životnému prostrediu ale aj k ľudskému zdraviu. Spoločnosť vyrába novodobé a inovatívne produkty.

Ecostep prináša na trh aj osviežovač vzduchu OxyGen Powered, ktorý pri svojej funkčnosti využíva najmodernejšie technológie a jeho vône sú ohľaduplné ako k prostrediu, tak aj k vám. Obsahujú len čisté netoxické vonné oleje a neuvoľňujú žiadne škodlivé emisie alebo plyny.

Technológia priebežného uvoľňovania vône využíva kyslíkom poháňané články, ktoré zo sáčku vytláčajú vôňu a rozptyľujú ju do ovzdušia. Neutralizačná látka NeutraLoxTM zaistí, aby sa pachy nielen prekryli, ale molekuly pachu sa vo vzduchu uzamkli a takto boli eliminované. To bežné osviežovače vzduchu nedokážu, len maskujú zápach vôňou.

Prístroj je vyrobený z recyklovateľných materiálov, je nenáročný na prevádzku aj energie, životnosť tužkových batérií 2x AA je cca 2 roky. Garantovaná životnosť náplne osviežovača vzduchu je až 60 dní, pri intenzívnejšom režime uvoľňovania vonných esencii vydrží náplň 30 dní. Jedna náplň na 30 dní zaistí intenzitu vône ako 3 aerosólové osviežovače dávkujúce vôňu každých 5 min. Na výber je 6 prírodných vôní, z ktorých si určite vyberiete tú svoju. Prevádzkovatelia verejných toaliet určite ocenia aj chrániaci kryt z nerezovej ocele proti prípadnému vandalizmu.

Pokiaľ ste sa rozhodli aj vy kráčať ekologickou cestou, spoločnosť Ecostep ponúka aj ďalšie ekologické sanitárne vybavenie do verejných priestranstiev ale aj do vašich domácností. Pomôžu vám znížiť vysoké náklady na toalety, upratovanie, spotrebu vody či energie. Garantujú špičkový servis a údržbu maximálne do 48 hodín po celej SR a ČR.

Video inštalácie: https://www.youtube.com/watch?v=xmX-98SIqlY


Foto: www.ecostep.sk